Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

September Winners

Γεια σας, γεια σας κοριτσάκια :) 

Δεν πιστεύω να σας δυσκόλεψε η πρόκληση της Αλίκης αυτό το μήνα... το πρόβλημα είναι αυτός ο άτιμος ο Σεπτέμβρης που ξαφνικά αρχίζουν όλα και πρέπει να φοράς τα πατίνια σου για να τα προλάβεις. Θα τα βάλουμε όλα σε μία σειρά (θα πάρουμε και από μία personal assistant ντε) και θα είμαστε κιουρίες από Οκτώβριο ;)


Για πάμε  λοιπόν να δούμε τις φανταστικές νικήτριες αυτού του μήνα. Τα σχόλια στις συμμετοχές από τις αγαπημένες μου θεές του DT, όπως τα άφησαν στα μπλογκ των κοριτσιών :)

Winner of this months' challenge and guest designer for November is... 



#4 Eirini Tsaima

Athanasia Papantoniou: "Είναι φανταστική! Τέλεια ισορροπημένη σελίδα από όλες τις απόψεις. Με εντυπωσιασες Ειρήνη, μπράβο! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου :)"





Please grab your badge and wear it with pride ;)
We will contact you soon with the details about the November challenge


***************************************************************
Featured creations :)  
Υπέροχες δημιουργίες κι αυτό το μήνα κουκλίτσες, 
σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που παίζετε μαζί μας!  
Ενα χειροκρότημα παρακαλώ σε όλες τις συμμετέχουσες!

#7 Mary

Helen Hapsi: "Eχεις ταλέντο σε οτι και αν δοκιμάσεις!! Το εννοω πραγματικά Μαίρη, οι σελίδες σου πάντα μου αρέσουν και αυτη δεν αποτελεί εξαίρεση!! Είναι καταπληκτική !! Μπράβο σου !!"





  #1 Erina

 Aliki Cavras: Αξια είσαι που μπορείς και προσαρμόζεις το στύλ σου σε όλα τα στυλ! Επίσης άξια που ενω το cas δεν είναι το στυλ που σε χαρακτηρίζει το πάλεψες και τα κατάφερες! ΑΠΙΘΑΝΗ σύνθεση, όντως η φωτογραφία αυτή του Γ. είναι φοβερή, αλλά τρελαίνομαι για το στήσιμο, για το faux-stitching και εννοείται με τα sequins! "




  #9 Beatriz

AmyPetrou: "Oh, I loooove this! The photo is so perfectly chosen and the yellow literally pops off the page! The layout is so beautiful, love the colors and the balance of the page! "




#3 Chara  



Christina Lampropoulou: "Κι όμως σου πάει πολύ και αυτό το στυλ Χαρά! !!!! Υπέροχη η σελίδα σου κ χάρηκα πολύ που έπαιξες μαζί μας με αυτή τη φοβερή δημιουργία!"




#5 Frau_Muller


Valia Katzaki: "Love this Natalya! The subtle and romantic pink, the light page, such a soft feminine page that also reflects your inner strength! "




Κορίτσια συγχαρητήρια σε όλες!!! 
Congratulations  to all and thank you so much for playing with us this month! 
Πάρτε το Badge σας από δίπλα ;)

Congratulations girls!! Grab your badge !

Και φυσικά δεν ξεχάσαμε και την τυχαία μας κλήρωση ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές του μήνα, η οποία ανέδειξε νικήτρια 

από το Scraps N Pieces την....  


#6 Katerina Gogorosi

Aliki Cavras: "Κατερινάκι πραγματικά φανταστικά cas σελίδα...με πολύ μαύρο white space!χιχι! την αγαπώ και το quote μας αγγίζει όλους νομίζω! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!"



Congrats to everyone!!!

Εμείς ραντεβού 1/10, με την καινούργια μας πρόκληση για τον Οκτώβριο!!! 

Φιλιά σε όλες και αγωνιστικούς χαιρετισμούς ;)
Που θα πάει, θα στρώσει το πράγμα... it can't rain ALL the time ;) 

5 σχόλια :

  1. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια για την τιμή και την ψήφο σας τόσο σήμερα όσο και κάθε φορά!! Με στηρίζετε πάντα και μου δίνετε πάντα τις καλύτερες συμβουλές για τις δημιουργικές αναζητήσεις και απορίες μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wowww !!!, thank you girls for this position !!!. I feel very honored and grateful !!, you are fantastic !!. Congratulations to all participants and the winner !!
    A hug!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή