Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Altered perfume bottle by Natassa Blazaki


Καλημέρες :) 

Η Νατάσσα ήταν η νικήτρια του Φεβρουαρίου αλλά ήταν αρρωστούλα όταν ανεβάσαμε την πρόκληση στην οποία θα ήταν Guest Designer. Οπότε είπαμε θα κάνει την επόμενη πρόκληση, του Απριλίου! 

Be romantic η πρόκληση και σας ζητήσαμε να χρησιμοποιήσετε ένα ρομαντικό υλικό στη δημιουργία σας! 

Η Νατάσσα λοιπόν μας έφτιαξε ένα υπέροχο altered item και ας την αφήσουμε να σας τα πει η ίδια ;) 

******************************************************************************************************************


Καλημέρα κορίτσια, 

Είχα από καιρό αδειάσει την αγαπημένη μου κολόνια κι επιτέλους ήρθε ο καιρός να αξιοποιήσω το μπουκάλι! 



Έκοψα τα φτερά από το κουτί του μπουκαλιού, τα έντυσα με ταινία αλουμινίου, τα "πάτησα" λίγο για να γίνουν πιο ανάγλυφα και τα κόλλησα στο πίσω μέρος. Κάλυψα όλη την πλάτη με χαρτοταινία για να δώσω περισσότερη υφή. Για κεφάλι χρησιμοποίησα μια σπασμένη Barbie (δυστυχώς ξέχασα να τη βάλω στη φωτό), της οποίας έφτιαξα μια κόμμωση που να μοιάζει αρχαιοελληνική. 



Στο μπροστινό μέρος έβαλα μια μικρή resin κορνίζα της Scrapberry's, που τη στόλισα με τη λευκή δαντέλα. Στο κέντρο κόλλησα ένα στοιχειο απο τα Prima Mechanicals Vintage Centers. 





Πέρασα όλη τη σύνθεση με Art Basics Heavy Gesso White και άπλωσα σε διάφορα σημεία Decoart Texture Crackle paste. Πρόσθεσα διάφορα λουλουδάκια της Prima και μερικά Prima Mechanical Flowers medium και mini. Στο κέντρο των λουλουδιών έβαλα αυτοκόλλητα gems





Πέρασα όλη τη σύνθεση με ένα απαλό στρώμα Chalky Finish Promise. Στη συνέχεια, έβαλα πολλά layers από χρώματα σε διάφορες αποχρώσεις μπλε-μωβ που έφιαξα με Pearl Ex pigments και το Primary Elements binder. 


Τόνισα μερικές λεπτομέρειες με τους μαρκαδόρους της Faber Castell και με το Twinkling Η2Οs watercolors. Σφράγισα σε διάφορα σημεία με μαύρο Archival Ink



Στο τέλος πέρασα Inka gold old silver για να τονίσω λίγο περισσότερο κάποια σημεία.




Ελπίζω να σας αρέσει!


Πολλά φιλιά
Νατάσα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου