Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Πασχαλινή Συσκευασία και όχι μόνο!

Το Πάσχα κοντοζυγώνει, καθώς και η επίσκεψη στα βαφτιστήρια. Όπως κι εμείς, έχετε συγκεντρώσει τα τσουρέκια, τα σοκολατένια, την λαμπάδα αλλά και το δωράκι για τα πιτσιρίκια! Μην ξεχνάτε ότι η συσκευασία είναι η μισή χαρά του δώρου, αφού μια όμορφη συσκευασία δίνει άλλη αξία ακόμα και στα απλά σοκολατένια αυγουλάκια που είναι το hit της εποχής (δίαιτα μετά το Πάσχα!)


Φτιάξτε λοιπόν τις δικές σας σακούλες, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά,  στο μέγεθος ακριβώς που θέλετε, χρησιμοποιώντας χαρτιά scrapbooking ή συσκευασίας, και κάντε το δώρο σας κάτι μοναδικό! 







Μπορείτε να βρείτε πολλά πατρόν δωρεάν στο internet, αλλά εμείς αγαπάμε το gift punch board, ένα εργαλείο που μας βοηθάει με δυο κινήσεις να φτιάξουμε την τσαντούλα που θέλουμε  σε λιγότερο από 5 λεπτά! Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!  Και πιστέψτε μας, εκτός του ότι θα φτιάχνετε την δική σας απίθανη συσκευασία, προστατεύετε και την τσέπη σας, αφού μετά από ελάχιστες χρήσεις έχει ήδη αποσβεστεί με τις τιμές που έχουν οι όμορφες δωροσακούλες στην αγορά!

Δείτε πόσο εύκολο στη χρήση είναι εδώ  . Ούτε υπολογισμοί, ούτε μετρήματα!





Και επίσης,  εκτός από την κλασσική σακούλα, θα βρείτε στο you tube και πάρα πολλά projects, για να φτιάξετε από κουτάκια, μέχρι ladies purses




και backpacks!!!!!!!










Εμείς σας βάζουμε ένα από τα αγαπημένα μας tutorials από την Crafty Blog Stalker , που φτιάχνει τα 6 διαφορετικά κουτάκια και τσαντάκια που βλέπετε από κάτω, και ελπίζουμε να τα φτιάξετε όλα!





Είμαστε σίγουροι ότι τα δώρα σας απλά θα ξεχωρίζουν, αλλά και θα διασκεδάσετε την όλη διαδικασία. Εξάλλου είμαστε paper crafters ή δεν είμαστε!

Καιι , για λίγες μόνο μέρες, θα το βρείτε σε τιμή έκπτωσης, στο σάιτ μας! Βιαστείτε!



2 σχόλια :