Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Alphabet Punch Board - Ένα απροσδόκητα ευέλικτο εργαλείο!


Πόσες φορές δεν έχετε ψάξει τα υλικά σας για να βρείτε εκείνα τα πολυπόθητα γράμματα που σχηματίζουν ένα όνομα? Είτε όταν φτιάχνατε ένα mini album για την βάφτιση του μωρού σας, είτε για μια κάρτα είτε για μια γιρλάντα ή ένα banner σαν κι αυτά που βλέπουμε να βάζουν με ευκολία στα ξένα blogs. Κάθε περίσταση και το δικό της banner. Αλλά μόνο που φαντάζεστε πόση δουλειά χρειάζεται μέχρι να σχεδιάσετε και να κόψετε το κάθε γράμμα, το αφήνετε για την επόμενη φορά.






Κρίμα! Γιατί είμαστε scrapbookers και το να φτιάχνουμε πραγματάκια για όλες μας τις εκδηλώσεις είναι αυτό που μας αναζωογονεί. Και έρχεται το καλοκαίρι και μαζί με αυτό γάμοι, βαφτίσια και παιδικά πάρτυ! Καιρός για συγκεντρώσεις κάθε είδους με παρέα και τους αγαπημένους μας και φυσικά το ανάλογο ντεκόρ και δωράκια!









Σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε το απόλυτο εργαλείο για να δώσετε την προσωπική νότα που χρειάζεται κάθε τέτοια διοργάνωση σας.  Λέγεται alphabet punch board και θα κάνει την δημιουργία όλων των παραπάνω, ένα ακόμα παιχνίδι. Γιατί η δημιουργία πρέπει να είναι γρήγορη και stress free.

Δείτε εδώ πόσο εύκολα μπορείτε με δύο κινήσεις να δημιουργήσετε όλα τα γράμματα του λατινικού αλφαβήτου. Και φυσικά απολύτως ταιριασμένα με το θέμα σας αλλά και οικονομικά, αφού θα συνδυάσετε και θα χρησιμοποιήσετε και όλα τα scraps σας που αλλιώς θα κατέληγαν στα σκουπίδια:

Εντυπωσιαστήκατε? Εμείς να δείτε, που  με τόσα που  βλέπουμε να φτιάχνουν με το εργαλειάκι αυτό, είπαμε να τα δοκιμάσουμε.

Δείτε πόσο εύκολα φτιάχνεται ένα  name mini album και σας βλέπω όλο το καλοκαίρι να πηγαίνετε δώρο από ένα, όπου και να πάτε - γεννητούρια, γενέθλια και γάμους.




Αλλά ένα εργαλείο δεν χρησιμοποιείται ποτέ με ένα μόνο τρόπο, οπότε οι crafters ανά τον κόσμο έφτιαξαν και πολλά tutorials για scrapbooking embellishments. Από bows και frames,  μέχρι πεταλούδες και καρδούλες!  Κι επειδή είμαστε σίγουροι ότι κι εσείς αποκλείεται να μείνετε στα απλά γραμματάκια, ετοιμάσαμε ένα playlist με τα αγαπημένα μας βίντεο.


Και μια και είμαστε σε frenzy δημιουργίας για λίγες μόνο μέρες, θα το βρείτε με έκπτωση 30%. Γιατί η δημιουργία πρέπει να είναι προσιτή σε όλους.



Καλές δημιουργίες






1 σχόλιο :