Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

DT Reveal - Day 1

Αγαπημένες φίλες και φίλοι,

Μπορεί να έχουν μείνει ακόμη μερικές μέρες διακοπών, όμως η ακούραστη ομάδα του Scraps n Pieces, δουλεύει πυρετωδώς εδώ και μέρες, προκειμένου να φτιάξουμε τη νέα μας Design Team και να ξεκινήσουμε μια χρονιά γεμάτη έμπνευση και δημιουργία!

Η επιλογή της ομάδας κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν, καθώς οι συμμετοχές ήταν πολλές και δυνατές. Όλες και όλοι οι υποψήφιοι, από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, είχαν να δείξουν εξαιρετικές χειροτεχνίες με ιδιαίτερο χαρακτήρα και πρωτοτυπία!

Φτιάξαμε τη δημιουργική ομάδα μας μετά από πολλή σκέψη και πάνω απ'όλα θέλοντας να δώσουμε σε σας τις καλύτερες καλλιτεχνικές προτάσεις για τη χρονιά που μας έρχεται.

Είμαστε όλοι σίγουροι ότι η φετινή Design Team θα σας εμπνεύσει απόλυτα για να βουτήξετε τα χεράκια σας στα καλλιτεχνικά σας σύνεργα και να δημιουργήσετε με πολλή χαρά και όρεξη!!!

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την Design Team 2017 / 2018 του Scrap n Pieces!

Κάθε μέρα θα σας αποκαλύπτουμε κι ένα από τα αστέρια μας γιατί μας αρέσει κι εμάς να παίζουμε και να κορυφώνουμε την αγωνία σας!!!

Η σειρά των ανακοινώσεων είναι αλφαβητική και μόνον - με βάση τη λατινική αλφάβητο. Όλες οι designers είναι εξίσου δημιουργικές και μοναδικές, καθεμία στην κατηγορία της.

Πρώτη, λοιπόν, κατά αλφαβητική σειρά, η Ιουλία Δεληγιαννίδου - IOULIA D!

Η Ιουλία θα είναι κοντά μας τη φετινή περίοδο και θα δημιουργήσει πανέμορφες Mixed Media συνθέσεις αλλά και μοναδικές Art Journaling σελίδες.


Καλώς ήρθατε στο Challenge Blog του Scraps N Pieces!

Είμαι η Ιουλία Δεληγιαννίδου. Μένω στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάζομαι ως πολιτικός μηχανικός. Η σχέση μου με τη δημιουργία είναι μια σχέση αγάπης που ξεκίνησε από την παιδική μου ηλικία. Έχω παρακολουθήσει μαθήματα αυτοξηρούμενου πηλού με τη Μαρία Καντζάλη και μαθήματα ζωγραφικής και μικτών τεχνικών με την Ανθούλα Κολτσιδοπούλου.
Αγαπημένα μου υλικά είναι ο πηλός, τα ακρυλικά, το μέταλλο, το ξύλο, το ύφασμα. Προσπαθώ στα έργα μου να συνδυάζω πολλές τεχνικές.
Οι ώρες που δημιουργώ είναι στιγμές χαλάρωσης από την καθημερινότητά μου και περιμένω πώς και πώς τη νέα χρονιά να ξεκινήσει για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί.


Μέχρι την επόμενη ανακοίνωση, κάντε browsing στις σελίδες τις Ιουλίας και απολαύστε τις δημιουργίες της!

Μείνετε συντονισμένες -οι για να δείτε την επόμενη Designer!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου