Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Moonlight by Finnabair - 12/11/2017

Καλημέρα δημιουργικές μου φιλενάδες!

Το Μoonlight είναι κατά την άποψή μου το πιο ατμοσφαιρικό από τα μαθήματα της Finnabair αυτού του δημιουργικού διήμερου που θα έχουμε τη χαρά να την φιλοξενήσουμε στο Scraps N Pieces.  






 Έχετε ποτέ ονειρευτεί να φτιάξετε το δικό σας mixed media landscape collage; Και μάλιστα σε διπλό καμβά; Σε αυτό το μάθημα η Finn θα βάλει μπροστά μας δύο απλούς λευκούς καμβάδες και θα μας δείξει πώς να χτίσουμε την πόλη της φαντασίας μας. Πάστες και mediums, απλά chipboard elements και μεταλλικά στοιχεία, κεριά και χρώματα, θα
συνδυαστούν έτσι που να μας δώσουν αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα!







 
Αυτό που είναι το σήμα κατατεθέν της Finnabair και την έκανε τόσο διάσημη στον χώρο του mixed media! Και φυσικά θα μας δείξει την μέθοδο της για την δημιουργία αυτής της απόκοσμης λάμψης - φεγγαρόφωτο το λέει εκείνη - που χαρακτηρίζει όλα της τα έργα! Στο διπλό αυτόν καμβά, θα χρησιμοποιήσουμε όλες της σειρές της Finnabair - από τα βασικά Art Basics, μέχρι τα Art Extravagance, αλλά και την σειρά Art Αlchemy! 



Προετοιμαστείτε, λοιπόν, γιατί πλέον τα όνειρα σας, όχι μόνο θα εκφραστούν, αλλά και θα βρίσκονται στον τοίχο του σαλονιού σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου